Cowslayers Clubavond

logoDé avond voor Warhammer Fantasy, Warhammer 40k en Warmachine/Hordes in Eindhoven!

Iedere vrijdagavond (van grofweg 6 tot 11 uur) is er in de Gameforce een Cowslayers Clubavond waarop leden van de club de achterruimte van GameForce voor zichzelf hebben en er dus altijd vollop gelegenheid is om tegenstanders te vinden voor Warhammer Fantasy, Warhammer 40k en Warmachine/Hordes. Ook kan er deze op avonden gebruik gemaakt worden van de speciale club-scenery en tafels. Zelfs als je eens een keer liever je schilderspullen meeneemt is er ook altijd ruimte aan onze altijd-gezellige (maar toch productieve) schildertafels. Kijk voor informatie over de club op www.cowslayers.nl en voor informatie over Gameforce op www.gameforce.nl.

Cowslayers Clubavond
Cowslayers Clubavond

C u there!

Auteur: Cowslayers

Cowslayers is een wargaming club in Eindhoven die voornamelijk actief is in de GameForce voor spelers van Warhammer Fantasy, Warhammer 40k en Warmachine/Hordes. We organiseren regelmatig toernooien en andere evenementen voor deze spelsystemen, evenals scenery en tafels voor onze leden in de GameForce.