Funkenschlag wordt Hoogspanning

hoogspanning-mockupOp bordspel.com staat te lezen dat 999Games deze zomer het zeer populaire bordspel Funkenslag (Powergrid) in het Nederlands gaat uitbrengen onder de naam Hoogspanning. Dit bordspel wat ontworpen is door Friedemann Friese staat hoog in de bordspellen lijstjes. Zo staat het op nummer drie op BoardGameGeek en op nummer vijf in de Spellengek top 100 van 2009. In het spel moet je door energiecentrales en grondstoffen te kopen zoveel mogelijk huizen van stroom proberen te voorzien. Het spel is vooral heel leuk door de marktwerking die ervoor zorgt dat de grondstoffen duurder worden als er meer vraag is. Het spel zou deze zomer (juli, augustus) in de winkel verkrijgbaar moeten zijn.

Eén gedachte over “Funkenschlag wordt Hoogspanning”

Reacties zijn gesloten.