Vier manieren om Spellenclub Eindhoven te volgen

sce-twitter-email-rssVergeet je soms om naar de Spellenclub Eindhoven website te gaan om bij te blijven? Je hebt nu vier manieren om de site te volgen, namelijk:

  1. Via RSS. Zie mijn bericht over hoe de Spelbesprekingen tot stand komen. Als je de nieuwe berichten in je RSS reader wilt kunnen lezen, klik dan op het RSS icoon in de adresbalk van je browser, of op de feedburner teller (? readers) bovenaan in de rechter kolom.
  2. Via e-mail. Gebruik je geen RSS, dan kun je ook elke dag de nieuwe berichten van Spellenclub Eindhoven per e-mail toegestuurd krijgen. Om je daarvoor aan te melden kun je op de ‘subscribe by e-mail’ knop bovenaan in de rechter kolom klikken.
  3. Via Twitter. Je kunt ook via Twitter een tweet krijgen wanneer er nieuwe berichten op Spellenclub Eindhoven verschijnen. Het twitteraccount van Spellenclub Eindhoven is SpellenclubEhv. Mijn persoonlijke twitter account is j0ran.
  4. Via de browser. Je kunt natuurlijk ook nog steeds regelmatig de website bezoeken via je webbrowser.

Kies zelf je methode om Spellenclub Eindhoven te volgen en we hopen je dan regelmatig hier tegen te komen.