Puzzel 32 Week 2 – Black Stories #1

blackstoriesDe eerste Black Stories puzzel is nog niet opgelost, dus er is nog kans om mee te doen. Er zijn inmiddels al een paar zaken aan het licht gekomen, maar er is ook nog het een en ander op te lossen. Zo is nog niet geraden waar de scene zich afspeelt en hoe de kogel in het pistool is gekomen.

Gelieve vragen voor deze puzzel te posten in het artikel van de puzzel zelf, om alles op één plaats te houden.

Je kunt bij de puzzel komen met de link aan het begin van dit bericht of door op het Black Stories-logo links op de site te klikken.

Tevens een kleine verandering in de soorten toegestane vragen: om een hoop bijna identieke reacties te voorkomen is het vanaf nu ook toegestaan om vragen te stellen die meerdere alternatieven voorstellen, bijvoorbeeld: “Zaten er 0, 1, 2 of meer dan 2 kogels in het pistool?” Dit mag zolang de vraag omgeschreven kan worden als een serie ja/nee vragen.

Tenslotte is Boosterbox zo vriendelijk geweest om vier Black Stories doosjes ter beschikking te stellen. Deze zullen als prijs worden uitgedeeld aan de winnaars van deze en de volgende drie Black Stories puzzels. De winnaar is degene die het meest heeft bijgedragen aan de totale oplossing. Dit is dus nog een extra reden om flink mee te doen.