Nieuw in de Speel-o-Theek: ONEXENO

onexenoHet kaartspel ONEXENO is toegevoegd aan de Speel-o-Theek. Het spel bestaat uit 70 kaarten met op elke kaart een getal tussen de 0 en 9 en een patroon van blokjes. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te halen. Elke speler legt zijn kaarten aan volgens bepaalde regels. Zo moeten de blokjes van de patronen op de kaarten op elkaar aansluiten. Als je een rij van vijf kaarten hebt, dan mag je die kaarten pakken. De eindscore wordt bepaald door de punten van de kaarten die je nog op hand hebt af te trekken van de punten van de kaarten die je tijdens het spelen gepakt hebt. De speler met de meeste punten heeft gewonnen.

Het spel kan met maximaal zeven spelers gespeeld worden. Ook is het mogelijk om solitair te spelen of in paren. Naast het basis spel zijn er op de website van ONEXENO ook nog andere varianten te vinden.

Kijk voor meer informatie op de website van ONEXENO.