Sessa Spellenmarathon 2009

sessa-spellenmarathon-2008
Sessa Spellenmarathon 2008

Dit jaar organiseert Sessa, de spellenvereniging uit Waalre, weer een spellenmarathon. Op de spellenmarathon wordt er van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts spellen gespeeld. Het thema van dit jaar is: de vier elementen. Er worden spellen gespeeld met dit thema, in de breedste zin van het woord. Dit kan dus elk spel zijn, maar er zijn ook spellen die extra goed in dit thema passen. Bijvoorbeeld: Balonrace, Iguazu, De Kathedraal en Burn in Hell voor lucht, water, aarde en vuur.

Je kan je voor deze middag verkleden. De bezoeker die het beste verkleed is wint de creativiteitsprijs.

Het evenement vind plaats op 17 oktober. Het gaat om een vooraankondiging, meer details zullen later nog volgen.

Ga voor meer informatie naar de website van Sessa.