Nog meer luitenants voor Descent

lieutenants-2De tweede serie luitenant miniaturen voor het bordspel Descent is uitgekomen. Net zoals als de eerder uitgebrachte luitenants zijn deze van tin en gemaakt voor de mensen die hun miniaturen schilderen. Ikzelf behoor niet tot die groep mensen, hoewel ik het wel graag zou willen gaan doen. Deze set bevat de miniaturen van Lady Eliza Farrow, Krieg the Relentless en Kratz the Plague.

De eerste set luitenants waren: Lord Merick Farrow, Gata the White Death, Thaadd the Destroyer en Sir Alric Farrow. Dan zal de laatste set, die nog moet uitkomen, Slaggorrath, Kar-Amag-Atoth en Dar Hilzernod bevatten.

Descent: Journeys into the Dark is een dungeon crawler. In dit spel moeten vier helden het opnemen tegen de Overlord die hele hordes van monsters tot zijn beschikking heeft.

Voor meer informatie zie: