Puzzel 34 Week 2 – Black Stories #2

blackstoriesDe tweede Black Stories puzzel is nog niet opgelost, dus er is nog kans om mee te doen. Degene die het meeste bijdraagt aan de oplossing maakt kans en op een exemplaar van de Nederlandse versie van het spel. Mocht deze persoon al een keer eerder deze prijs hebben ontvangen dan gaat deze naar de eerstvolgende die de prijs nog niet ontvangen heeft.

Er zijn inmiddels al een paar zaken aan het licht gekomen, maar er is ook nog het een en ander op te lossen. Zo weten we dat de vrouw om één of andere reden van het balkon in het zwembad is gevallen. Bij het neerkomen, raakt ze bewusteloos en verdrinkt. Wat nu nog uitgezocht moet worden is welke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden waardoor dit gebeurd is. Daarbij wil ik twee aanwijzingen geven:

  1. De gebeurtenissen van belang gaan tot de vorige dag terug.
  2. Het is niet zo dat de vrouw ergens heel erg van schrikt en dan in paniek van het balkon afspringt.

Gelieve vragen voor deze puzzel te posten in het artikel van de puzzel zelf, om alles op één plaats te houden.

black-stories-puzzel-bannerJe kunt bij de puzzel komen met de link aan het begin van dit bericht of door op het Black Stories-logo links op de site te klikken.