Hoogspanning binnenkort in de winkel

hoogspanning-doosOp de 999 Games website is de spelinformatie gepubliceerd over Hoogspanning. Ik heb al eerder een bericht geplaatst over dat ze een Nederlandse versie van Funkenschlag op de markt zouden brengen. Daarbij had ik een mock-up gemaakt van de doos. Het blijkt dus dat de doos van Hoogspanning niet in de standaard groene Friedemann Friese stijl zal zijn; het bevat een kleurige tekening van windmolens. Misschien hebben ze dit gedaan om niet teveel op de doos van Foute Vrienden, Vette Feesten van PS Games, wat ook een Friedemann Friese spel is, te lijken.

Op de informatiepagina staat te lezen dat het spel de kaart van Duitsland en Amerika zal bevatten (op een dubbelzijdig bord). Daarnaast heeft het gewoon de houten componenten. Ze zijn gelukkig niet overgestapt op plastic onderdelen. Het spel bevat ook iets extra’s; een transformatorstation. Maar wat dat inhoud is mij niet duidelijk.

Voor mensen die het spel nog niet in huis hebben: Hoogspanning is een zeer leuk spel wat in elke spellenverzameling thuis hoort.

Voor meer informatie zie: