Nominaties Nederlandse Spellenprijs 2009

logo-nederlandse-spellenprijs-2009Deze week zijn de nominaties voor de Nederlandse Spellenprijs 2009 bekend gemaakt. Uit het grote en dit jaar zeer goede aanbod van spellen zijn er door de jury negen genomineerd. Vanaf 12 september kan er gestemd worden. Je kunt je stem uitbrengen op de zomerbeurs van Ducosum in Amersfoort, waar tevens de uitgevers hun spellen zullen presenteren. Maar vanaf die dag is het ook mogelijk om via internet te stemmen op de website van de Nederlandse Spellenprijs. Er kan gestemd worden tot 9 oktober en op maandag 12 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

En de genomineerden voor de Nederlandse Spellenprijs 2009 zijn:

  • Het Achtste Wereldwonder (bgg, spellink)
  • Age of Empires III (bgg, spellink)
  • Agricola (bgg, spellink)
  • Chicago Express (bgg, spellink)
  • Cities (bgg, spellink)
  • Dominion (bgg, spellink)
  • Krakow 1325 AD (bgg)
  • Pandemie (bgg, spellink)
  • Stenen Tijdperk (bgg, spellink)

Ik weet al wat ik ga stemmen (en Robbie waarschijnlijk ook) 😀

Voor meer informatie zie: