Descent: Sea of Blood

descent-sea-of-blood-box-vitrineHet komt niet vaak voor, maar er is nog geen officiële aankondiging hiervan geweest op de Fantasy Flight Games website. Op de Gen Con Indy is de volgende uitbreiding voor Descent: Journeys into the Dark aangekondigd. Deze uitbreiding heet Descent: Sea of Blood en is een nieuwe campanjeuitbreiding (zoals Road to Legend) waarbij je over de zee kan reizen om kerkers op de verschillende eilanden te verkennen.

Zo hebben de helden een eigen schip die ze kunnen aanpassen met bijvoorbeeld kanonnen en zitten er haaien in het spel. De uitbreiding bevat geen nieuwe miniaturen, de haaien worden gerepresenteerd door middel van fiches. Het kan gecombineerd worden samen met alle andere uitbreidingen van Descent. Er zitten vier nieuwe Overlord avatars bij en ook nieuwe luitenanten, dungeons, etc. Ook zitten er nieuwe campagneregels bij die onder andere de nieuwe zeeregels bevatten. De uitbreiding zou in december uit moeten komen.

Descent: Journeys into the Dark is een dungeon crawler. In dit spel moeten vier helden het opnemen tegen de Overlord die hele hordes van monsters tot zijn beschikking heeft.

Voor meer informatie zie:

Update 25-08-2009: Vanaf nu staat er een aankondiging op de Fantasy Flight Games websites van Descent: Sea of Blood.