Het begin van X610Z

logo-x610zBinnenkort komt er een nieuw spel uit met de naam X610Z (Existenz). In de komende weken – voordat het spel officieel geïntroduceerd gaat worden – zullen wij op de Spellenclub Eindhoven website meer informatie geven over dit spel. We doen dit in de vorm van previews, interviews en kaart previews. Wat voor spel dit is vertel ik nu nog niet, maar het is een unieke combinatie tussen een verzamelkaartspel en een bordspel. Het spel is ontworpen en ontwikkeld hier in Brabant, wat betekent dat jij als speler dicht bij de bron zit en zo mede de ontwikkelingen van het universum van X610Z kan bepalen. Het spel is ontworpen en wordt uitgegeven door Quantum Magic en zal gedistribueerd worden door 999 Games.

Als je dit niet wilt missen, laat je dan op de hoogte houden per e-mail of via de rss-feed van de Spellenclub Eindhoven berichten.