Hoogspanning demo bij Jolie op 12 september

hoogspanning-doosOp 12 september is de officiële uitgave van Hoogspanning door 999 Games. Hoogspanning is de Nederlandse versie van het zeer populaire spel Funkenschlag (Duits) en Power Grid (Engels). Op die dag wordt het spel gedemonstreerd in de spellenspeciaalzaak Jolie. Als je dit spel nog niet kent, dan moet je het zeker uitproberen. Jolie ligt aan de noordzijde van het spoor achter de Bijenkorf in Eindhoven.

In het spel moet je door energiecentrales en grondstoffen te kopen zoveel mogelijk huizen van stroom proberen te voorzien. Het spel is vooral heel leuk door de marktwerking die ervoor zorgt dat de grondstoffen duurder worden als er meer vraag is. Hoogspanning bevat de landkaarten van Duitsland en Amerika, maar ik verwacht dat de kaart van de Benelux ook wel door 999 Games uitgegeven gaat worden.

Ga voor meer informatie naar: