Puzzel 41 – Black Stories #3

black_stories3thumbWinnaars vorige keer

#1: Joran (5 sets)
#2: –
#3: –

Gefeliciteerd Joran!.

Oplossing vorige puzzel

De beste oplossing voor de vorige puzzel was Twee groen gevulde rechthoeken (5 sets). (selecteer de tekst om het antwoord te zien).

U kunt uw antwoorden voor deze week weer insturen door een reactie op dit bericht te geven.

Regels

Black Stories zijn macabere verhalen waarin het doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit is gebeurd. Om hier achter te komen mogen de spelers vragen stellen aan de spelleider. Deze vragen moeten met ja of nee te beantwoorden zijn. Het is ook toegestaan om vragen te stellen die meerdere alternatieven voorstellen, bijvoorbeeld: “Zaten er 0, 1, 2 of meer dan 2 kogels in het pistool?” Dit mag zolang de vraag omgeschreven kan worden als een serie ja/nee vragen. Deze vragen kunnen gesteld worden door ze in de reacties op dit artikel te posten. Gelieve hierbij steeds een nieuwe reactie te maken en niet op de reacties van anderen te antwoorden. Tevens graag slechts één vraag per reactie, dit maakt het makkelijker met beantwoorden. Het is wel toegestaan om meerdere reacties per keer te posten. De vragen zullen minimaal twee keer per dag worden beantwoord.

Prijs

Degene die het meest bijdraagt aan de uiteindelijke oplossing krijgt een exemplaar van de Nederlands editie van de officiële Black Stories. Mocht deze persoon al een keer eerder deze prijs hebben ontvangen dan gaat deze naar de eerstvolgende die de prijs nog niet ontvangen heeft.

Verhaal

Mensen rijden juichend langs een dode.

Zin in meer?

De Nederlandse versie van Black Stories is recentelijk uitgebracht door Boosterbox. Deze bevat 50 mysteries om op te lossen en is verkrijgbaar bij de betere spellenspeciaalzaken.

134 gedachten aan “Puzzel 41 – Black Stories #3”

  1. Was het een ongeluk met een flistkast? Zoals toen op de A2 van utrecht naar amsterdam?

    1. 1e9de3b3-6497-4e69-9a8c-cb08c786d084Aangezien ik het ongeluk in kwestie niet ken kan ik deze vraag niet beantwoorden

  2. Bevond de dode zich in de provincie Friesland? Of Groningen? Of Drenthe? Of Overijssel? Of Flevoland? Of Gelderland? Of Noord-Holland? Of Zuid-Holland? Of Zeeland? Of Noord-Brabant? Of Limburg?

  3. de dode kwam om het leven omdat hij met radio/Cd speler aan het “prutsen” was?

  4. De dode kwam om het leven omdat hij met zijn navigatiesysteeem aan het stoeien was?

  5. De dode kwam om het leven omdat hij meer oog had voor de persoon naast hem dan oog had voor het verkeer?

Reacties zijn gesloten.