(Ongespeelde) Spellendag Eindhoven op zondag 6 december

Spellendag Eindhoven
Spellendag Eindhoven

Op zondag 6 december organiseert Spellenclub Eindhoven weer een Spellendag Eindhoven. Zoals normaal kun je van 12 uur to 18 uur bordspellen spelen en speluitleg krijgen. Neem zelf je spel mee, of speel een spel uit de Speel-o-theek. De toegang is €1,50.

De vorige Spellendag Eindhoven was niet doorgegaan. Dit betekent dat er na Spiel 2009 in Essen nog geen Spellendag Eindhoven is geweest. Verder zijn intussen het Spellenspektakel 2009 en Spel 2009 ook al achter de rug. Waarschijnlijk heb je nog wel een aantal spellen aangeschaft op deze beurzen die je nog niet gespeeld hebt. En misschien heeft Sinterklaas ook nog een nieuw bordspel in je schoen gedaan. Neem die mee en laten we proberen de lijst van ongespeelde spellen die in de kast staan te verkleinen.

Mijn lijst van ongespeelde spellen is niet zo lang. Er staat één spel op en dat is: Koude Oorlog: CIA vs. KGB. Welke recent gekochte spellen heb jij nog niet gespeeld?

De spellendag wordt elke eerste zondag van de maand gehouden in de speelruimte van Gameforce, Visserstraat 18A, 5612 BT Eindhoven.