X610Z voortaan op donderdagavond bij Gameforce

logo-x610zIn de periode tot de introductie van X610Z kwam de X610Z Crew elke woensdag en vrijdag bij Gameforce om demo’s te geven. Dit smaakte naar meer en ze bleven ook na de introductie op die dagen komen. Maar de woensdagavond en vrijdag zijn drukke dagen bij Gameforce. Daarom is nu de donderdagavond tot X610Z avond gedoopt. Je kunt natuurlijk ook nog steeds op de andere dagen X610Z komen spelen.

Uit de aankondiging op het X610Z forum:

Deze avond zou erg geschikt zijn voor alle vormen van oefenen. Zeker nu het spel lekker begint te lopen en er door de demo crew steeds meer landrotten aanmonsteren is er duidelijk behoefte aan een hoofdkwartier van waaruit clans kunnen groeien. Hier kunnen andere clans op bezoek komen maar natuurlijk ben je ook welkom als je niet in een clan zit.

De speelruimte is elke donderdagavond vanaf 19 uur geopend. De entreeprijs is €1,50. Het adres van Gameforce is Visserstraat 18a in Eindhoven.

Voor meer informatie zie: