Schrijf je in voor Spellenslag Duo

spellenslag-duo-logo-breedNa het succes van de eerste Spellenslag organiseert Spellenclub Eindhoven nu Spellenslag Duo. Bij deze spellenslag speel je twintig keer een spel tegen een andere speler. Je kunt kiezen uit een lijst van tien spellen die samengesteld wordt aan de hand van de suggesties bij de inschrijvingen.

Elke deelnemer krijgt twintig punten. Daag een andere speler uit, zet één, twee of drie punten in en probeer die te winnen. De speler die na acht weken de meeste punten heeft is de winnaar van de titel Spellenslag Duo kampioen.

Als je een spel wint, dan krijg je het aantal ingezette punten van de tegenstander. Bij gelijk spel krijgt de speler met het minst aantal punten één punt van de andere speler. Bij de eindtelling wordt voor elk niet gespeeld spel twee punten afgetrokken van de totaalscore. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat er veel verschillende spellen gespeeld worden.

De inschrijving begint op woensdag 6 januari en kost €1,00 die volledig gebruikt gaat worden voor de prijzenpot. Je kunt je inschrijven door je naam in te vullen op het inschrijfformulier bij de balie in de speelruimte van Gameforce of door een e-mail te sturen naar spellenslag@spellenclubeindhoven.nl onder vermelding van je voor- en achternaam en met een lijst met suggesties voor spellen die goed te spelen zijn met twee personen.

Spellenslag Duo begint op woensdag 20 januari. De lijst van spellen wordt ook op die dag bekend gemaakt op de website. Vanaf die dag kunnen de wedstrijdformulieren ingeleverd worden. De mogelijkheid om in te schrijven eindigt op woensdag 3 februari. Wedstrijdformulieren kunnen acht weken lang ingeleverd worden tot en met woensdag 17 maart. Een week later op 24 maart zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op de Spellenslag Duo pagina.

Eén gedachte over “Schrijf je in voor Spellenslag Duo”

  1. Pingback: Tweets die vermelden Schrijf je in voor Spellenslag Duo « Spellenclub Eindhoven -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.