Prijsvraag: Het Mysterie van de Abdij

kronieken-van-de-pelgrim

Overige uitbreidingen worden gratis aangeboden

De prijsvraag is afgelopen en niet alle exemplaren van De Kronieken van de Pelgrim zijn gewonnen. Zolang de voorraad strekt krijgt iedereen die een e-mail stuurt naar prijsvraag@spellenclubeindhoven.nl een exemplaar van deze uitbreiding voor Het Mysterie van de Abdij.

De vredige Tempeliers abdij is een oase van rust voor vermoeide pelgrims. Zo ook voor jou toen je gisteravond laat aankwam. De serene rust werd ruw verstoord in de ochtend door de vondst van een levenloos lichaam van een broeder aan de voet van de steile kliffen onderaan het klooster. Is de broeder uitgegleden en naar beneden gestort? Of heeft iemand hem een handje geholpen bij zijn val? Alles wijst op een misdaad… en de Abt heeft jou gevraagd een onderzoek te doen om de moordenaar te vinden.

Maak een kans op de uitbreiding van Het Mysterie van de Abdij: De Kronieken van de Pelgrim. Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat is de naam van de vermoorde broeder?

Stuur het antwoord voor 9 februari 2010 naar prijsvraag@spellenclubeindhoven.nl. Uit de goede antwoorden worden tien winnaars getrokken. De voorwaarde voor deelname is dat je de prijs zelf in Eindhoven komt ophalen. Dit kan op Spellendag Eindhoven of op een andere dag wanneer de speelruimte van Gameforce geopend is. Bij betaling van de verzendkosten kunnen we de prijs eventueel ook opsturen.

De Kronieken van de Pelgrim is alleen maar speelbaar samen met het basisspel Het Mysterie van de Abdij. De uitbreiding bevat 12 nieuwe kaarten waarvan: 6 gebeurteniskaarten, 5 Scriptorium kaarten en 1 Bibliotheca kaart. Verder zit er ook nog een titelkaart bij.

3 gedachten aan “Prijsvraag: Het Mysterie van de Abdij”

Reacties zijn gesloten.