Spellenslag Duo gaat van start!

spellenslag-duo-logo-breedVandaag is het startsein gegeven voor Spellenslag Duo. De eerste vijf spellen die de komende acht weken gespeeld kunnen worden zijn:

Dit zijn pas vijf van de tien spellen die gespeeld kunnen worden. De overige vijf spellen worden volgende week donderdag bekend gemaakt. De spelsuggesties van de mensen die zich komende week inschrijven zullen hierbij meegenomen worden.

In de Speel-o-Theek zal een Spellenslag Duo spellenplank gemaakt worden waarop de Spellenslag Duo spellen te vinden zijn. Je kunt je nog inschrijven tot en met woensdag 3 februari. De wedstrijdformulieren zullen op de balie bij Gameforce liggen en kunnen ook hier gedownload worden.

Je kunt samen met je tegenstander ervoor kiezen een spel drie keer te spelen en het eindresultaat op het wedstrijdformulier in te vullen.

Ga naar de Spellenslag Duo pagina voor informatie over de regels of inschrijven.