Redacteur gezocht

scoop-gameSpellenclub Eindhoven is op zoek naar redacteuren om op regelmatige basis berichten te schrijven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld één bericht per twee weken. Het onderwerp van de berichten mag van alles zijn, zolang het maar iets te maken heeft met spellen (bordspellen, wargames, verzamelkaartspellen, etc.). Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Aankondigingen van activiteiten.
  • Informatie over andere regionale clubs en wat ze doen.
  • Nieuwsberichten: Een verwijzing naar een andere webpagina waar wat interessants te vinden is. Een dergelijk bericht hoeft maar 1 of twee regels te bevatten, maar een korte samenvatting is wel beter. Dit zullen vaak aankondigingen zijn van nieuwe producten.
  • Een verslag van een spelsessie.
  • Foto’s van een project of spel met toelichting.
  • Zelfgemaakte cartoon.
  • Tips (bijvoorbeeld schildertips).
  • Columns waarin je schrijft over een bepaald onderwerp.
  • Uitleg van strategie.
  • etc.

Het maakt niet uit of je een ervaren schrijver bent of een beginner. Als je interesse hebt om het een keer te proberen of meer informatie wilt hebben, stuur dan een e-mail naar: joran@spellenclubeindhoven.nl.