Spellendag Eindhoven op zondag 7 februari

spellendag-eindhoven-juni-2009Op zondag 7 februari organiseert Spellenclub Eindhoven weer een Spellendag Eindhoven. Zoals normaal kun je van 12 uur to 18 uur bordspellen spelen en speluitleg krijgen. Neem zelf je spel mee, of speel een spel uit de Speel-o-theek. De toegang is €1,50.

Dit is een goede dag om met iemand af te spreken om North and South te gaan spellen voor Spellenslag Duo. Kom dan wel op tijd want de speelduur is ongeveer vier uur.

Zelf zou ik graag een volledig spelletje Tomb willen spelen. Ik heb het afgelopen weekeinde Tomb: Cryptmaster gespeeld, maar niet af kunnen maken. Ook heb ik nog een vierpersoons potje Roll Through the Ages: The Late Bronze Age op mijn ‘nog te spelen’ lijst staan.

Update: Het spel Battlestar Galactica van Fantasy Flight Games kan ook gespeeld worden. Wie wil er meedoen?

De spellendag wordt elke eerste zondag van de maand gehouden in de speelruimte van Gameforce, Visserstraat 18A, 5612 BT, Eindhoven.