Puzzel 62 – Gevonden Voorwerpen #2

Winnaar vorige keer

Henri – 31 punten

Gefeliciteerd Henri!

Oplossing vorige puzzel

De beste oplossing voor de vorige puzzel was 31 punten. U kunt uw antwoorden voor deze week weer insturen door een reactie op dit bericht te geven.

Regels

example

Na een drukke spellenavond is er niet netjes opgeruimd, en de volgende voorwerpen zijn op de vloer gevonden. Weet iemand in welke doos ze thuishoren? Door van elk voorwerp de aangegeven letter van de titel van het bijbehorende spel te nemen en deze letters achter elkaar te zetten wordt een woord gevormd. Dit woord is de oplossing van de puzzel. De landcode op de foto geeft aan om welke uitgave van het spel het gaat, aangezien dit effect kan hebben op de titel. De titel van een spel is, ook als het om een speelstuk van een uitbreiding gaat, altijd de titel van het basisspel. Hierbij worden spaties en leestekens genegeerd.

Een voorbeeld (zie plaatje rechts): Dit speelstuk komt uit het spel met als Engelse title That’s Life. De 6e letter hiervan is de L.

Als je niet alle letters kunt achterhalen kun je toch meedoen. Geef in dit geval aan welke letters bij welke spelstukken horen. Degene met het hoogste aantal correct geïdentificeerde letters wint.

Deadline

De deadline voor het posten van oplossingen is woensdag 10 februari 05:00

gevonden_voorwerpen_2

4 gedachten aan “Puzzel 62 – Gevonden Voorwerpen #2”

 1. Nr. 5 = Fluxx (U)
  Nr. 6 = StopLights (S)

  Een magere score, maar ik gok op … Blokus.

 2. Descent
  Attika
  VS System
  verborgen vallei
  Fluxx
  Stoplights

  oplossing: Caylus.

  Nee, ik ga je nu niet vertellen welke slinkse manier ik gebruikt heb om dit op te lossen.

  Johan

Reacties zijn gesloten.