Cowslayers Academy op 13 februari

cowslayers-academy-logoOp zaterdag 13 februari organiseert de Cowslayers de eerste Cowslayers Academy-middag. De Cowslayers is een tabletop wargaming club voor spellen zoals Warhammer Fantasy, Warhammer 40k en Warmachine / Hordes.

Tijdens deze middag stellen de ervaren leden van de Cowslayers hun kennis en ervaring beschikbaar aan de volgende generatie gamers. Dus als je net begonnen bent en hulp nodig hebt met schilderen of de spelregels, of iemand zoekt om mee te spelen, dan is deze middag voor jou. De Cowslayers Academy is de perfecte plek om een vliegende start te maken met je leger en kennis te maken met de coolste miniatuurclub van Nederland.

De Cowslayers Academy wordt gehouden in de speelruimte van Gameforce, Visserstraat 18a, Eindhoven. Het begint om 12 uur en eindigt om 18 uur. Deze tijden zijn onder voorbehoud. De toegangsprijs voor de speelruimte is €1,50 per persoon.

Ben je zelf al een ervaren speler of schilderaar? Meld je aan als Academy leraar door een e-mail te sturen naar cowslayers@gmail.com of een forumbericht naar DaanofWar. Of kom op de 13e gewoon spontaan opdagen, dat mag natuurlijk ook :).

Kijk voor meer informatie op de website van de Cowslayers: Cowslayer Academy – 13 Februari