Prijsvraag: Spellenclub Eindhoven Dominion speelmat

dominion-speelmap-gebruikHeb je net de stapels Dominion kaarten neergelegd voor een tweespelerspel, moet je ruimte maken voor een nieuwe derde speler. Alle stapeltjes moeten verplaatst worden. Of je wilt tien nieuwe kaarten selecteren, maar bij het vorige potje heb je de locatiekaarten (placeholders) met de speelkaarten in de doos gestopt, met als gevolg een zoektocht naar de locatiekaarten.

Los deze en nog andere problemen op door gebruik te maken van de Spellenclub Eindhoven Dominion speelmat. Leg al je stapels kaarten op de aangegeven plaatsen op deze mat. Je kunt alle kaarten tegelijk verplaatsen door de mat te verschuiven en het vervangt de locatiekaarten. Het is van duurzaam en slijtvast kunststof gemaakt. Als er een glas frisdrank overheen gaat, blijft de mat onbeschadigd. Alleen jammer van de Dominion kaarten die erop liggen.

De speelmat is 38 x 44 cm en bevat een overzicht voor het aantal kaarten dat er nodig is voor één tot en met zes spelers. De achtergrond afbeelding is van de doos van de Dominion basisset.

dominion-puzzel-glasMaak kans op een Spellenclub Eindhoven Dominion speelmat. Geeft antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel Dominion kaarten zitten er in het glas op de foto.

Stuur het antwoord voor 2 maart 2010 naar prijsvraag@spellenclubeindhoven.nl. De persoon die het dichtst bij het goede antwoord zit is de winnaar. De voorwaarde voor deelname is dat je de prijs zelf in Eindhoven komt ophalen. Dit kan op Spellendag Eindhoven of op een andere dag wanneer de speelruimte van Gameforce geopend is. Bij betaling van de verzendkosten kunnen we de prijs eventueel ook opsturen.

Daarnaast zijn de Dominion speelmatten ook te koop voor €5,00 per stuk (exclusief verzendkosten) zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie stuur een e-mail naar joran@spellenclubeindhoven.nl.