Uitslag prijsvraag: Dominion speelmat

dominion-puzzel-glasHet juiste antwoord op de ‘Spellenclub Eindhoven Dominion speelmat‘ prijsvraag is dat er 321 Dominionkaarten zitten in het glas op de foto. Er waren veel mensen die dachten dat er veel minder kaarten in zaten. Dit komt waarschijnlijk omdat het bolle glas de inhoud nogal vervormt. Er zaten de volgende kaarten in het glas:

  • 59 Copper kaarten, ik ben er dus eentje kwijt.
  • 12 Gardens.
  • En tien van elk van de volgende kaarten: Feast, Library, Festival, Militia, Mine, Moat, Village, Laboratory, Envoy, Bureaucrat, Chancellor, Adventurer, Chappel, Celler, Thief, Throne Room, Spy, Black Market, Workshop, Woodcutter, Which, Wmithy, Remodel, Councel Room, Market

Van de tien inzendingen is degene die 255 kaarten geraden had de winnaar. Naar deze winnaar is een e-mail gestuurd met daarin de details over hoe de prijs in bezit te krijgen.

Als je geen prijs gewonnen hebt, maar toch een Dominion speelmat wilt hebben, dan kun je er eentje kopen voor €5,00 per stuk (exclusief verzendkosten) zolang de voorraad strekt. Komende zaterdag 6 maart kun je ze ook kopen op de stand van de Rode Pion op de Ducosim winterbeurs. Stuur voor meer informatie een e-mail naar joran@spellenclubeindhoven.nl.