De Spellenclub Eindhovenpas

spellenclub-eindhovenpasSpellenclub Eindhoven introduceert de Spellenclub Eindhovenpas. Met deze pas kun aantonen dat je geregistreerd bent op de website van Spellenclub Eindhoven. Deze pas kun je gebruiken om kortingen te krijgen bij bepaalde spellenwinkels. De pas kost €1,00 en is één jaar geldig.

Met deze pas kun je op dit moment kortingen krijgen bij de volgende winkels:

  • 10% korting bij de webwinkel De Rode Pion.
  • 10% korting bij de spellenspeciaalzaak Jolie. Bij Jolie kun je deze korting krijgen als je lid bent van een spellenclub. Dus ook als je Ducosimlid, Roll the Dice-lid of lid van een andere spellenclub bent.

Om een Spellenclub Eindhovenpas te krijgen moet je minimaal een maand geregistreerd zijn op de website. Stuur een goed lijkende foto onder vermelding van je gebruikersnaam naar contact@spellenclubeindhoven.nl.

Op de pas staat je rol op Spellenclub Eindhoven vermeld:

  • Subscriber: Je bent geregistreerd op de website.
  • Contributor: Je bent de auteur van één of meer berichten.
  • Editor: Je beoordeeld berichten en hebt de mogelijkheid om berichten te publiceren.

Dus als je gebruik wilt maken van de kortingsregelingen of wilt kunnen laten zien dat je lid bent van Spellenclub Eindhoven, bestel dan een Spellenclub Eindhovenpas.