Cowslayer Academy en reparatie scenery

cowslayers-academy-logoZaterdag 20 maart zal een aantal Cowslayers zich wederom beschikbaar stellen voor de beginnende Games Workshop / Privateer Press speler. Voor de club zelf zal deze dag eventueel ook nog gebruikt worden om een gedeelte van de aftakelende club scenery op te lappen. De Cowslayers is een tabletop wargaming club voor spellen zoals Warhammer Fantasy, Warhammer 40k en Warmachine / Hordes.

Tijdens deze middag stellen de ervaren leden van de Cowslayers hun kennis en ervaring beschikbaar aan de volgende generatie gamers. Dus als je net begonnen bent en hulp nodig hebt met schilderen of de spelregels, of iemand zoekt om mee te spelen, dan is deze middag voor jou. De Cowslayers Academy is de perfecte plek om een vliegende start te maken met je leger en kennis te maken met de coolste miniatuurclub van Nederland.

De Cowslayers Academy wordt gehouden in de speelruimte van Gameforce, Visserstraat 18a, Eindhoven. Het begint om 12 uur en eindigt om 18 uur.  De toegangsprijs voor de speelruimte is €1,50 per persoon.

Kijk voor meer informatie op de website van de Cowslayers: Cowslayer Academy/Scenerymoment – 20 Maart