Spellenslag Duo Prijsuitreiking

spellenslag-duo-prijsuitreiking
Remco en Joran

Gisteren heeft in de speelruimte van Gameforce de prijsuitreiking plaatsgevonden van Spellenslag Duo. De eerste prijs is gegaan naar Remco N., die hem zeker verdiend heeft. Hij heeft als enige deelnemer alle tien de spellen gespeeld. Naast een oorkonde heeft hij ook een Game Card gekregen, waarmee hij tien keer gratis gebruik mag maken van de speelruimte in Gameforce. Deze kaart is gesponsord door Gameforce. Remco was heel blij met het winnen van Spellenslag Duo en de Game Card. Gertjan O. heeft een eerlijke tweede plaats verdiend. Zijn oorkonde moet hij nog in ontvangst nemen. Ik wil alle deelnemers bedanken voor het meedoen.

De vorige Spellenslag was een groot succes, maar de opkomst bij Spellenslag Duo viel tegen. Waaraan dit ligt is me niet helemaal duidelijk, omdat we geprobeerd hebben de opmerkingen van de eerste Spellenslag mee te nemen bij Spellenslag Duo. Ik zou graag reacties zien over de reden waarom het animo deze keer minder was. Geef een reactie bij dit bericht (inclusief felicitaties voor de winnaar) of stuur het naar joran@spellenclubeindhoven.nl. Ik zal voorlopig niet een volgende Spellenslag gaan organiseren. Als iemand anders dit wil doen, dan zal ik hem daarbij helpen.

De eindstand kan gevonden worden in het bericht ‘Spellenslag Duo eindstand‘. Ga voor andere informatie over Spellenslag Duo naar de Spellenslag Duo pagina.

2 gedachten aan “Spellenslag Duo Prijsuitreiking”

  1. Gefeliciteerd Remco!!

    Ik heb er a.s. woensdag weer, tot dan.

    Grtz,

    Gertjan

Reacties zijn gesloten.