Spellenclub Eindhoven op Zuiderspel

zuiderspel-logoKomende maandag is het zo ver en zal de tweede editie van Zuiderspel gaat plaatsvinden. Het slechte weer van zondag is dan voorbij, maar goed weer zal – gezien de vorige Zuiderspel – een goede opkomst niet in de weg staan. Deze keer zal het allemaal nog leuker en gevarieerder worden met meer deelnemers en volop gelegenheid om spellen te spelen en te kopen. Een prima gelegenheid om je Tweede Paasdag door te brengen.

Spellenclub Eindhoven zal er ook staan met een standje om de website te promoten. Dus kom gezellig langs om wat te praten en vertel wat je van de website vindt. Misschien heb je suggesties of ideeën voor verbeteringen en toevoegingen.

Daarnaast is er een echte gevonden voorwerpen puzzel en zal ook puzzel 50 (spellenkruiswoordpuzzel) klaarliggen. Een foto van de gevonden voorwerpen puzzel zal ik maandag online zetten. Degene die de puzzel geheel of gedeeltelijk oplossen kunnen een kleine prijs uitzoeken, zolang de voorraad strekt. Afhankelijk van hoe goed je de puzzel oplost kun je kiezen uit onder andere de volgende dingen:

  • Uitbreiding Ticket to Ride: Belgium Expansion,
  • Uitbreiding Ticket to Ride: Mystery Train,
  • Uitbreiding Mysterie van de Abdij: Kronieken van de Pelgrim,
  • D&D potloden,
  • Star Wars miniaturen,
  • D&D miniaturen,
  • Stickers van D&D en Star Wars toernooien,
  • Vele kleine posters.

Ook zal ik die dag proberen live verslag te doen van de beurs. Dit zal ik doen via YouTube en Twitter. Kijk om op de hoogte te blijven regelmatig op deze website. Je kunt ook alvast de Twitter account van mij (j0ran) en Spellenclub Eindhoven (SpellenclubEhv) volgen.