Anti-Virus in de Speel-o-Theek

anti-virus-boxAnti-Virus is een puzzelspel waarbij je moet proberen het virus van het bord af te krijgen. Dit doe je door de verschillende componenten diagonaal te verschuiven om zo het pad vrij te maken. Het lijkt een beetje op het bekende Rush Hour waar je de rode auto van het bord af moet zien te krijgen. Dit spel is gedoneerd door het spellenmagazine Spel in Zicht in het kader van de actie Verwen uw Spellenvereniging en is te vinden in de Speel-o-Theek.

Ik vind het een geslaagde variant op Rush Hour met een aantal nieuwe opties zoals onderdelen die niet bewogen mogen worden en het bewegen van meerdere stukken tegelijk. Als je aan het wachten bent op spelers om een spelletje mee te gaan spelen, haal dan dit spel uit de Speel-o-Theek. Je kunt het prima in je eentje spelen en andere mensen kunnen meedenken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xrj6-FEvixk[/youtube]