Het Spellenspektakel stopt ermee

spellenspektakel-2009-logoDe organisatie van het Spellenspektakel laat weten dat het evenement voorlopig niet meer zal plaatsvinden. Het Spellenspektakel was een spellenbeurs waar je onder andere spellen kon uitproberen en kopen. Het werd eerst georganiseerd in het Beursgebouw in Eindhoven en het is later verhuist naar de IJselhallen in Zwolle. Voor mijn gevoel is het Spellenspektakel in Zwolle nooit een echt groot succes geweest, maar het is jammer dat deze beurs nu verdwenen is. Daarentegen worden er nu nieuwe beursen georganiseerd die misschien die plaats in kunnen nemen zoals: Noorderspel, Zuiderspel en de nieuwe tweedaagse beurs Spellen aan Zee.

Lees het volledige bericht op de website van het Spellenspektakel.

2 gedachten aan “Het Spellenspektakel stopt ermee”

  1. Dit is jammerlijk nieuws. Maar ik bewaar nog altijd goede herinneringen aan de tijd dat het Spellenspektakel nog in Eindhoven werd georganiseerd.

Reacties zijn gesloten.