LEGO introduceert LEGO Spellen

lego-rameses-pyramidPerbericht van Grayling

Vandaag onthulde LEGO tijdens een persconferentie in Amsterdam haar nieuwste concept: LEGO® Spellen. Samen met experts op het gebied van spelontwikkeling heeft LEGO tien nieuwe gezelschapspellen ontwikkeld, gebaseerd op het idee bouwen – spelen – veranderen. Elk spel bevat de unieke LEGO “zelfbouw” dobbelsteen.

LEGO Spellen is een combinatie van het bekende LEGO bouwspeelgoed en de gezelschapspellen die je met familie of vrienden kan spelen. De LEGO Spellen bestaan geheel uit LEGO stenen. Elk spel bestaat uit drie fases: bouwen, spelen en veranderen. Deze laatste fase is typerend voor het LEGO Spellen concept.

Dankzij de LEGO stenen kan iedereen gemakkelijk het ontwerp en daarmee de aard van het spel veranderen. Met de unieke LEGO Dobbelsteen kun je bovendien spelregels aanpassen door de steentjes van de dobbelsteen te veranderen. De LEGO Spellen zijn vanaf 1 augustus verkrijgbaar.

Speel-o-Theek

Wil je het een LEGO Spel uitproberen? Binnenkort zal één van deze spellen beschikbaar zijn in de Speel-o-Theek.