Immortal Combat 2010

immortal-combat-2009Het is weer zover! Op 18 en 19 september organiseren de Amsterdam Immortals de tweede Immortal Combat; een 2-daags Warhammer fantasy toernooi. We spelen 5 potjes van 2250 punten met de 8e editie regels. We zullen het niet zoals vorig jaar in de Stayokay in Soest houden maar in de Stayokay in Elst. Erg centraal en betaalbare overnachtingen! Ga voor meer informatie naar: www.immortalcombat.nl.

Rulespack: staat op de site, maar kan eventueel nog worden aangepast i.v.m. 8e editie.

Als je wilt komen stuur dan een email naar info@immortalcombat.nl. Hier een replytje posten is natuurlijk leuk voor de rest van de wereld maar stuur s.v.p. ook even een mailtje dan blijft het voor ons ook overzichtelijk

De kosten bedragen dit jaar 75 euro maar dan zit alles er ook wel bij inbegrepen: Toernooi, overnachting, ontbijt, 2 lunches, diner(gewoon voedsel dus), koffie en/of thee, een kleine snack en wat fris. Er is slaap ruimte voor iedereen maar om het overzichtelijk te houden gaan de kamer reserveringen via ons. Kijk voor meer informatie op . Heb je een voorkeur laat het ons weten of je met een groep komt waarmee je blijft overnachten, want zodra de 6 persoonskamers vol zitten zit je aan de zaal vast.

Voor mensen die wat meer op privacy en luxe gesteld zijn; die kunnen terecht in het Ibis hotel in Veenendaal op een paar minuten rijden. Je kunt daar vanaf €59,- een kamer huren maar ontbijt is niet inbegrepen.

We hopen jullie dan (of eerder op een ander toernooi:) ) te zien.

Namens de Immortals, Josse, Jeroen en Ruben