Puzzel – Voorproefje Black Stories 2

black_stories4thumbVandaag heeft Boosterbox (Story Factory) aan hun klanten een email verstuurd met daarin een preview van Black Stories 2, die in september uitkomt. Wij hebben van hen toestemming gekeregen voor deze Black Story een vraag/antwoordsessie op te zetten. Mensen die het antwoord op deze puzzel al weten worden verzocht om niet mee te doen om het speelplezier van de anderen niet te verminderen. Over een week geeft Boosterbox het antwoord vrij. We zullen dit dan ook hier op de website zetten.

Regels

Black Stories zijn macabere verhalen waarin het doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit is gebeurd. Om hier achter te komen mogen de spelers vragen stellen aan de spelleider. Deze vragen moeten met ja of nee te beantwoorden zijn. Het is ook toegestaan om vragen te stellen die meerdere alternatieven voorstellen, bijvoorbeeld: “Zaten er 0, 1, 2 of meer dan 2 kogels in het pistool?” Dit mag zolang de vraag omgeschreven kan worden als een serie ja/nee vragen. Deze vragen kunnen gesteld worden door ze in de reacties op dit artikel te posten. Gelieve hierbij steeds een nieuwe reactie te maken en niet op de reacties van anderen te antwoorden. Tevens graag slechts één vraag per reactie, dit maakt het makkelijker met beantwoorden. Het is wel toegestaan om meerdere reacties per keer te posten. De vragen zullen minimaal één keer per dag worden beantwoord.

Verhaal

Romeo en Julia lagen dood op de vloer, naast hen een plas water en glasscherven. Het raam stond op een kier en de wind huilde.

7 gedachten aan “Puzzel – Voorproefje Black Stories 2”

 1. Ik ken het verhaal niet, maar ik zie een kat op het plaatje. Romeo en Julia lijken mij geen mensen. Ik lees “een plas water” en ik lees “glasscherven”. Ik zet de blender in mijn hoofd aan en wat komt er uit:

  Romeo en Julia zijn 2 goudvissen in een kom voor het raam. Een poes van buiten zag dit en duwde tegen het raam van buiten. De vissekom viel van de vensterbank et voila … Romeo en Julia lagen dood op de vloer.

  Klopt dit verhaal een beetje?

 2. Dat verhaal klopt een beetje. Sterker nog, het klopt volledig 🙂
  Gefeliciteerd.

  1. Dat kan niet waar zijn! Toch wel blijkbaar. Nou volgende plaatje zou ik zeggen!

 3. Tja, hij is eigenlijk wel iets te makkelijk. Zo krijg je waardering voor de moeilijkere Black Stories.

  1. Jawel hoor. Romeo en Julia.zijn twee vissen en die kat heeft de vaas met Romeo enJulia erin omgegooid

Reacties zijn gesloten.