Oplossing puzzel – Voorproefje Black Stories 2

black-stories4-antwoordEen tijd geleden had Boosterbox (Story Factory) aan hun klanten een email verstuurd met daarin een preview van Black Stories 2, die in september uitkomt. We hadden toestemming om die op deze website te spelen. Alleen was het antwoord heel snel geraden. Deze week heeft Boosterbox het antwoord officieel vrij gegeven.

Antwoord

Romeo en Julia waren twee vissen die zich tot voor kort in een aquarium op de vensterbank bevonden. Een kat die zich door het open raam wrong bracht de vissenkom ten val, hiermee ontnam hij beide vissen alle noodzakelijke levensbehoeften.

2 gedachten aan “Oplossing puzzel – Voorproefje Black Stories 2”

  1. Huh,,

    hier boven staat dat die kaart dus niet in de eerste black stories zit, maar ik heb het spel de afgelopen 3 dagen gespeeld en daar zit die kaart ook gewoon in.

    1. Oh, dat is vreemd. Het voorproefje komt van Boosterbox. En omdat het een voorproefje was voor Black Stories 2, nam ik aan dat de kaart ook daarbij zou zitten. Maar blijkbaar is dat dus niet zo.

Reacties zijn gesloten.