Quizspel III op zaterdag 6 november

quizspel-IIIOp zaterdag 6 november 2010 is het weer zo ver: de derde editie van Quizspel. Op deze pubquiz avond worden er acht verschillende rondes gehouden waarin vragen over allerlei onderwerpen aan bod komen, zoals:  sport, actualiteit, muziek, films, aardrijkskunde, etc. Op het einde van de avond is er een prijs voor het team met de hoogste score.

Locatie De Ronde, Eindhoven
Tijdstip 19.30h (om 19.45h start de quiz)
Eindtijd vermoedelijk rond 00.00h
Entreegeld 20 euro per team
Inschrijven via website www.quizspel.eu of mail
Inschrijven voor 20 oktober 2010

Een team bestaat uit maximaal vier personen. Helaas is de zaalhuur gestegen en zijn we genoodzaakt de entree te verhogen naar 20 euro per team. Zorg ervoor dat je bij de inschrijving een teamnaam vermeldt. Inschrijven kan via de site www.quizspel.eu of via e-mail.

Als je nog vrienden of kennissen hebt die misschien ook interesse hebben, nodig ze gewoon uit! De eerste vraag wordt om 19.45h gesteld dus zorg dat je ruim op tijd bent.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar wendy@quizspel.eu of judith@quizspel.eu.