De Spellendag Eindhoven na Spiel op zondag 7 november

spellendag-eindhoven-maart-2010Komende zondag is de eerste Spellendag Eindhoven na Spiel 2010. Kom langs met jouw aanwinsten om ze uit te proberen. Of als je niet op Spiel – de grootste bordspellenbeurs van Europa – geweest bent, kom dan langs om deze spellen te proberen. Ik neem de nieuwe uitbreidingen Dominion: Prosperity en Thunderstone: Doomgate Legion mee.

Thunderstone is net als Dominion ook een ‘deck building’ spel, maar dan met een sterk fantasie thema. De verdeling van de kaarten in mijn exemplaar van de uitbreiding was niet helemaal goed. Ik had van één type kaart er drie te weinig. Die worden binnenkort alsnog toegestuurd. Maar met alle andere kaarten kan prima gespeeld worden.

Spellendag Eindhoven wordt elke eerste zondag van de maand van 12 uur tot 18 uur gehouden in de speelruimte van Gameforce. De toegang is €1,50. Neem je eigen spel mee of speel één van de vele spellen uit de Speel-o-Theek. Het adres van Gameforce is Visserstraat 18a in Eindhoven.