Spellenclub Eindhoven wordt lid van Roll the Dice

join-rtdGameforce heeft aangegeven dat het gaat stoppen met de sponsoring van de hosting van Spellenclub Eindhoven. Daarom moest ik een andere oplossing zoeken voor deze website. Spellenclub Eindhoven is niet zoals de naam suggereert een club of vereniging, maar een website met spellennieuws voor de regio Eindhoven. Intussen probeerde Roll the Dice, de bordspellenvereniging uit Veldhoven, tevergeefs hun website te vernieuwen. En zo zijn Spellenclub Eindhoven en Roll the Dice bij elkaar gekomen en wordt Spellenclub Eindhoven als het ware lid van Roll the Dice.

Dit betekent dat de website van Spellenclub Eindhoven gaat verdwijnen en op zal gaan in de website van Roll the Dice. De nieuwsvoorziening en de meeste oude artikelen gaan mee naar de nieuwe locatie. Komende weken zal deze website langzaam veranderen van uiterlijk en inhoud totdat het de nieuwe Roll the Dice site geworden is, waarna de site verhuist naar http://www.rollthedice.nl. Iedereen die betrokken geweest is bij Spellenclub Eindhoven zal bericht ontvangen over een aantal details aangaande deze verhuizing.

Een direct gevolg is dat je vanaf dit moment niet meer kunt registreren op deze site en dat er geen Spellenclub Eindhovenpassen aangevraagd kunnen worden. Ook zal het forum zal binnenkort offline gaan. De gebruikers van het forum kunnen terecht op Bordspelplaza.eu (waar ook het Roll the Dice forum gaat komen) en Bordspelmania.eu.

Heb je suggesties, vragen of opmerkingen? Laat dan een reactie achter of stuur mij een e-mail: joran@spellenclubeindhoven.nl.