Prijsvraag: Ticket to Ride

Met de huidige sneeuw en vorst rijden de treinen onregelmatig. Maar in plaats van je te concentreren op de problemen van het treinvervoer kun je je er ook mee ontspannen door een spelletje Ticket to Ride te gaan spelen. Misschien wil je voor de variatie wel eens op de kaart van België je routes leggen of extra kans maken op bonuspunten. Doe dan mee met de Ticket to Ride prijsvraag.

Maak kans op een Ticket to Ride: Belgium Expansion en/of een Ticket to Ride: Mystery Train Expansion door antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoeveel gram wegen alle prijzen samen (3 x Ticket to Ride: Belgium Expansion + 16 x Ticket to Ride: Mystery Train Expansion).

Uit de beste inzendingen worden drie winnaars getrokken die de Belgium Expansion en de Mystery Train Expansion krijgen. Uit de overige beste inzendingen worden dertien Mystery Train uitbreidingen verloot.

Stuur het antwoord voor 10 januari 2011 naar prijsvraag@spellenclubeindhoven.nl. We zouden het leuk vinden als je de prijs zelf komt ophalen in Eindhoven. Er kan afgesproken worden om dit bij een Gameforce of een Roll the Dice spellenavond te doen. Anders sturen we de prijs op per post, mits de bestemming in Nederland of België ligt.

Om deze uitbreidingen te kunnen gebruiken moet je in het bezit zijn van een basisspel Ticket to Ride. De Ticket to Ride: Belgium Expansion bestaat uit twee posters met daarop het speelbord en dertig tickets. De Ticket to Ride: Mystery Train Expansion bevat tien speciale tickets waarop geen bestemmingen staan, maar die bonus punten kunnen opleveren.