Cheapass Games nu nog goedkoper

Na een afwezigheid van ongeveer vier jaar is Cheapass Games weer terug. Cheapass Games is bekend om zijn goedkope zwart-wit spellen waarbij je zelf voor de speelstukken moet zorgen. Een bekend spel van deze producent is Kill Doctor Lucky.

Ze gaan een aantal van hun bestaande spellen oppoetsen en opnieuw uitbrengen als gratis ‘Print and Play’ spellen. Als je een spel leuk vind, dan vragen ze om een donatie te doen. Het eerste spel dat op deze manier uitgebracht wordt is het kaartlegspel Agora, waarin je een Griekse markt moet opbouwen. Het volgende spel dat Cheapass Games in vernieuwde vorm gaan uitbrengen is Deadwood.

Kijk voor meer informatie op de website van Cheapass Games.

Eén gedachte over “Cheapass Games nu nog goedkoper”

  1. Joepie! Jarenlang demo-de ik de spellen van deze firma, en dan vooral Kill Doctor Lucky. Ik heb ook (bijna) alle spellen die ze uitgegeven hebben, alleen een paar erg oude die niet meer nieuw te koop waren ontbreken aan mijn collectie. Leuk dat er weer leven in dat bedrijf komt.

Reacties zijn gesloten.