Ducosim Winterbeurs op zaterdag 26 februari 2011

Op zaterdag 26 februari organiseert Ducosim, de landelijke spellenvereniging, de Ducosim Winterbeurs in de Flint te Amersfoort. Op de website beschrijft Ducosim hun beurs als volgt:

Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo’n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen.

Roll The Dice is ook aanwezig op de beurs met een aantal demonstrateurs voor de uitgever Asmodee. De spellen die ze gaan uitleggen zijn 7 Wonders en Cargo Noir.

Op de Winterbeurs wordt ook de jaarlijkse spellenveiling georganiseerd. Op deze veiling kunnen Ducosim leden hun spellen bij opbod verkopen. Als je interesse hebt om voor een interessante prijs een spel te kopen, bekijk dan de lijst van aangeboden kavels. Er zijn 201 kavels beschikbaar met aanvangsprijzen vanaf €2.

Update 22-2-2011: Bezoekers van de Winterbeurs krijgen gratis het spel Zoutkaartje.

De beurs begint om 10 uur en duurt tot 17:30 uur. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt € 7. Voor meer informatie zie: Ducosim Winterbeurs 2011.

2 gedachten aan “Ducosim Winterbeurs op zaterdag 26 februari 2011”

  1. Hallo medeleden,

    Gaat er zaterdag toevallig iemand uit Geldrop naar Amersfoort met wie ik mee terug kan rijden? Heen kan ik met iemand anders meerijden.
    Zou erg fijn zijn. Je kunt mij een berichtje sturen op r.vankempen@vkms.nl

    gr.
    Ralf

Reacties zijn gesloten.