Roll The Dice Spellenavonden op 18 en 19 maart

Spellenavond volwassenen februari 2011

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Agricola, Avverso (zie recensie) en Imperial 2030.

Op vrijdagavond, 18 maart, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 19 maart, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

Op de de spellenavond voor volwassenen liggen er ook nog een aantal Ticket to Ride: Mystery Train uitbreidingen bij de bar, die nog over zijn van de prijsvraag. Deze zijn gratis mee te nemen – één per persoon, zolang de voorraad strekt.

De volwassenen spellenavonden worden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor.