Uitslag prijsvraag: Zuiderspel 2011

Het antwoord op de prijsvraag ‘Wat waren de voorgaande thema’s van het themaplein op Zuiderspel?’ is ‘middeleeuwen’ en ‘vervoer en transport’. We hebben vierentwintig inzendingen gehad waarvan negentien met het goede antwoord.

De namen van de deelnemers met een goed antwoord zijn op briefjes geprint en in een glazen kom gestopt. Hieruit hebben we blind de twee winnaars getrokken. Het trekkingsproces kun je in het filmpje hieronder bekijken.

De winnaars zijn:

  • John Hulsman
  • Els Bulten

Deze winnaars ontvangen een e-mail met daar de instructies hoe ze bij de kassa van Zuiderspel gratis hun twee toegangskaartjes kunnen ontvangen.

Als je geen prijs gewonnen hebt, hoop ik je toch te zien op Zuiderspel. De entreeprijs is maar € 5 per volwassene. Ik bedank alle deelnemers voor het meedoen aan deze prijsvraag en de organisatie van Zuiderspel voor het beschikbaar stellen van de kaartjes.

3 gedachten aan “Uitslag prijsvraag: Zuiderspel 2011”

Reacties zijn gesloten.