Zuiderspel 2011 – de foto’s

Zuiderspel 2011Zuiderspel 2011 zit er jammer genoeg weer op. Ondanks het slechte beursweer (lees een stralende dag) was er toch een mooie opkomst. Roll The Dice heeft ook dit jaar weer het Themaplein verzorgd dat volledig in het teken stond van de dobbelsteen. De spellen die Roll The Dice bij hadden werden goed gesmaakt door het publiek en de tafels zijn daardoor de hele tijd goed bezet geweest. Natuurlijk was ons fototoestel ook weer van de partij en zijn er een hoop foto’s gemaakt. Deze staan vanaf nu ook in ons fotoalbum. Door de organisatie van Zuiderspel zijn er ook foto’s geplaatst en deze zijn hier terug te vinden.
We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij van alweer een mooie beurs en hopelijk dat Zuiderspel volgend jaar weer gewoon doorgaat, op 2de paasdag (maandag 9 april 2012).

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Zuiderspel 2011 – de foto’s”

Reacties zijn gesloten.