Roll The Dice Spellenavonden op 20 en 21 mei

Volwassenenavond april

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Asara, Ghost Stories met de uitbreiding White Moon en Taluva.

Op vrijdagavond, 20 april, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 21 mei, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor.

Demo van het prototype spel Space Maze op de Jeugdavond

Op de jeugdavond zal het prototype spel Space Maze te spelen zijn. Dit spel zal in een beperkte oplage op Spiel 2011 uitgebracht worden. De auteur van Space Maze heeft op de Roll The Dice website een column waarin hij hierover vertelt. Je kunt het eerste deel hier lezen: Met Space Maze naar Spiel.

Eén gedachte over “Roll The Dice Spellenavonden op 20 en 21 mei”

  1. Ik kan er door mijn werk helaas niet bij zijn. Veel plezier allemaal en ik zal aan jullie denken terwijl ik een solitair spelletje agricola zit te spelen.

    Gr.
    Ralf

Reacties zijn gesloten.