Roll The Dice Spellenavonden op 17 en 18 juni

Volwassenenavond mei

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Halli Galli, Mausgeflippt en Tikal II: The Lost Empire.

Op vrijdagavond, 17 juni, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 18 juni, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is € 2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

Tijdens de volwassenenavond zal spelontwerper Michel Bauduin van Wacky Works aanwezig zijn met zijn spel Space Maze. Enkele weken gelden was hij al met een prototype aanwezig op onze jeugdavond, maar na wat extra testsessies zijn de laatste scherpe kantjes er van af en is het spel helemaal klaar om in de winkelrekken te staan. Dit laatste zal gebeuren vanaf eind oktober dit jaar, als het spel is voorgesteld tijdens Spiel in Essen (D).

De volwassenen spellenavonden worden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor.

Wegwerkzaamheden

Wegens werken aan de kruising van de Noord Brabantlaan (Eindhoven), Grasdreef, Heistraat en Heerbaan (Veldhoven) is weg vanuit Eindhoven Centrum en Randweg (N2) richting de Leus bemoeilijkt. De werken zullen voor de rest van 2011 voor overlast zorgen. Hou hier rekening mee. Meer info is terug te vinden op de site van Hovenring Eindhoven

2 gedachten aan “Roll The Dice Spellenavonden op 17 en 18 juni”

  1. We hebben net nog een aanmelding gekregen. Dhr. van Hooidonk heeft een vernieuwend schaakspel ontwikkeld en zal ook zaterdag aanwezig zijn om dit eens los te laten op spelend Veldhoven. Er is dus meer dan voldoende te doen aanstaande zaterdag.

Reacties zijn gesloten.