Spellenspektakel

In een eerder bericht hadden we al aangegeven dat er weer een Spellenspektakel komt in 2011. De datum was al enkele weken geleden bekend gemaakt, namelijk zaterdag 12 en zondag 13 november. Er was toen nog niets bekend over de locatie en van alle kanten kwamen verschillende opties en speculaties. Inmiddels hebben de organisatoren ook deze bekend gemaakt. Het Spellenspektakel komt terug op de plaats waar het allemaal begon: het beursgebouw in Eindhoven.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Spellenspektakel”

  1. hoera, en zo is het cirkeltje weer rond. Hopelijk komt ook de gemoedelijkheid en toegankelijkheid in het gezellige brabant ook weer terug. Ik zal er in ieder geval zeker bij zijn en een dikke portemonnee meenemen

  2. Ik ga wel ff op de pof, wij krijgen twee weken later pas onze 13e maand

Reacties zijn gesloten.