Roll The Dice in het ZondagNieuws

Afgelopen zondag zat ik rustig op de bank. Net als alle weken werd het ZondagNieuws ook deze keer weer ruim laat in de bus gestopt. Normaal gezien gaat deze rechtstreeks de papiermand in als hij te laat komt, maar deze week heb ik hem toch even doorgelezen. Toen ik op pagina negen keek was het even schrikken, en het was niet voor de foto van René Froger, maar wel voor een foto van onder andere mezelf. Daarbij hoort dan nog een artikel van bijna een halve bladzijde, en dit allemaal in het teken van onze hobby, het spelen van bordspellen. Voor de mensen die het gemist hebben, staat hieronder een digitale versie van het artikel. Deze is ook na te lezen via de online versie van het ZondagNieuws, wel even virtueel naar pagina negen bladeren.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice