Ducosim Zomerbeurs 2011

Komende zaterdag 10 september organiseert Ducosim, de landelijke spellenvereniging, de Ducosim Zomerberus in de Flint te Amersfoort. Op de website beschrijft Ducosim hun beurs als volgt:

Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo’n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen.

De beurs begint om 10 uur en duurt tot 17:30 uur. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen. De entree voor niet-leden bedraagt € 7.

Roll The Dice is aanwezig op de beurs met een aantal demonstrateurs voor de uitgever Asmodee en organiseert ook in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Carcassonne. Er is een Bring & Buy stand waar Ducosim leden hun overtollige spellen verkopen. En als je nog geen kans gehad hebt om Space Maze uit te proberen, Wacky Works is er met een prototype van dit spel en een speciale aanbieding wanneer je het spel preordert. Ook is er een Warmachine Hordes toernooi. Kijk op de Ducosim website voor een overzicht van wat er allemaal te doen is: Ducosim Zomerbeurs 2011.

Update 9-09-2011 – Roll The Dice zal de volgende spellen demonstreren: Showmanager, Mammuts, Lancaster, King of Tokio en Small World Underground.