Spiel 2011: plan van de hallen

Gisteren hebben de organisatoren van Spiel, de grootste spellenbeurs, de plattegrond van de zalen op hun site gezet. Het echte plannen kan nu stilaan gaan beginnen. Voor de mensen die ook alvast willen gaan plannen, neem even een kijkje op de site van Spiel 2011. De plattegrond vind je hier terug.

Voor de officiële lijst met alle spellen die er te zien zijn is het nog even wachten. Deze wordt de dag voordat de beurs open gaat pas kenbaar gemaakt. Maar natuurlijk is een voorlopige lijst al wel terug te vinden op Boardgamegeek en Spielbox. Bij deze laatste staat de teller inmiddels al op meer dan zevenhonderd nieuwigheden.

Alvast veel plezier met het voorbereiden en misschien komen we elkaar wel tegen in Essen tijdens Spiel 2011. Voor zij die het gemist zouden hebben. De beurs gaat door van donderdag 20 oktober tot zondag 23 oktober.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice